imam sholat ganteng

anak-anakkuw, lagi sholat dhuhur bareng, liat deh imamnya gantengggg
itu Adit, anak paling ganteng di kelasku

hahaa..

imam sholatnya ganteng deh ^^

6 thoughts on “imam sholat ganteng

  1. alah Vie…adit sih emang ganteng banget tapi masyaalloh pundunganna ampyun deh bikin illfeel ajahh..
    yaaahh rada mending sih ayeuna mah dibanding minggu kemaren

  2. Vie!!!!! blognya aduwwwwwww alawwwwww iyeuw black aliaz hitam geto loh! yeah akhirnya aq bisa ngasih comment dont forget bwat ngasih comment ke aq juga yahhhhhhhhh…. Adit mah emang guanteng iyeuh mung Adit teh rada yunik n nyentrix sakedik tah sareng leres pisan ayeuna mah sering pisan pundungna tah kitu…panginten nya… he2x

  3. neng geulis, punten ah backgroundna tong poek sararieun.
    teras objekna tong kiki wae, mun tiasamah guru-guruna komo bajiguhaneutpisan mah kerennnnnnnnn

  4. saya stuju kalau imamnya gateng amat…………
    udah ganteng, rajin ibadah lagi…………………………………………………………………………..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s